Løbebånd test – Vælg det rigtige løbebånd til hjemmet!

Løbebånd test

At skabe sit eget lille fitnesscenter derhjemme bliver i stigende grad mere og mere populært. Det skyldes først og fremmest corona, som gør, at nogle rykker hjem, så der ikke er så mange mennesker. Men også fordi, at danskerne er travle mennesker. Vi har så mange ting, vi gerne vil nå og tiden til at nå det hele bliver derfor mindre og mindre hele tiden. 

 

Med træningsredskaber derhjemme sparer du tid og kan træne lige når det passer dig. Der er hverken åbningstider eller andet du skal tage hensyn til. I den forbindelse er det blevet populært med et løbebånd derhjemme. Men ja, løbebånd er dyre og man vil ikke ende med at købe hvad som helst.

 

Her er derfor nogle råd til, hvordan du laver din egen løbebånd test, inden du køber.

Mand på løbebånd

Hastigheden

Vil du løbe sprint derhjemme, så sørg for dit løbebånd kan komme op i den fart, som du ønsker. De fleste løbebånd går højt op i hastighed, men det ville være ærgerligt at ende med lige netop det, som kun går til 15 km/t. 

 

Bæreevne
Alle løbebånd har en maks bæreevne. Sørg for at din vægt er indenfor det. Er din vægt over, det bæreevnen kan klare, vil det have effekt på dit løbebånds levetid og holdbarhed. Det skyldes, at motoren og materialet er lavet til en vis vægt og overstiger din vægt dette, kommer løbebåndet og motoren på overarbejde, som mindsker levetiden. 

 

Funktioner

Ligesom med alt andet teknologi kan du få forskellige funktioner. Noget er simpelt og nemt at betjene, hvor andet har ekstremt mange funktioner og kan alt muligt. Begge dele har sine fordele og er begge perfekte alt efter hvad dine behov er. Men hvis du blot vil have en, der kan starte og stoppe, samt indstille hastigheden, så er der ingen grund til at give flere penge for et der har programmer og andet.