Nyd sommeren med et solsejl!

Efter et langt år med corona, nogle hårde vinter-måneder og en verden der gerne snart må åbne op, så har vi bare brug for en masse sol, lyse dage på terrassen og godt selskab.

Det kunne være perfekt, hvis Danmark for engangs skyld ville arte sig og sommer-månederne stod på masser af sol, varme dage og kolde drinks. Men vi ved jo godt, at selvom vi ønsker sol og varme, når vi så endelig får det og det er over 25 grader, så kan vi næsten ikke holde til det. Men der er en måde at få det bedste af begge verdener – altså sol og et sted med skygge.

Køb dig et solsejl til din terrasse

Måden du kan få begge ting på, er ved at købe et solsejl til din terrasse. Men hvilken slags skal du have? En hurtig google søgning på solsejl terrasse og du vil kunne se masse lækre terrasser, som allerede har et solsejl sat op. Det kan man bruge som inspiration til at finde ud af, hvad man selv ønsker. Her kan du få en ide om designet på dit kommende solsejl – altså formen. Udover det, skal du også finde en farve, som passer til dit hjem og udendørs areal, hvor det skal være. Der er ingen grund til at gå på kompromis, når den perfekte løsning for dig er der.

Solsejl og wiresystem

Vil du gå all in, kan du få dig et solsejl til terrassen, som kan køres ind og ud via en wire. Det giver dig mulighed for at køre det ind og ud, lige når det passer dig. Det kan også køres ud, så det blot skygger, hvor du synes, det er passende. Det er derfor ingen gang nødvendigt at køre det hele vejen ud. Foretrækker du, at der ingen wire er involveret, kan du i stedet få et solsejl, der er fastmonteret. Det betyder blot, at det vil være opsat samme sted hele året rundt, eller hvert fald indtil det bliver taget ned.

Prikken over i’et

Den sidste ting du bør tage stilling til, når du skal vælge det perfekte solsejl til din terrasse, er materialet på det. Her anbefales det, at du vælger en vandtæt sejldug eller en 360 grams markisedug. Disse to er af materiale, der er stræk stabilt og som kan spændes stramt op, så det ser nydeligt ud. Dette er de to mest anbefalede former for solsejl.