Brynfarve

Brynfarve

Mange kender til det at bruge mange timer hver morgen, inden et arrangement eller bare inden du skal ud af døren, på makeuppen. Den skal sidde helt perfekt og det gælder hele ansigtet og dit hår.

 

Der skal bruges tid på at lægge en foundation, pudder, mascara og brynene skal rettes til og farves op. Alt sammen noget der kan tage lang tid. Men hvad gør man, hvis man gerne vil lægge en perfekt makeup, men samtidig egentlig gerne vil spare tid?

 

Et godt trick 

Mange bruger lang tid på specielt at få sine øjenbryn on point. On point vil sige, at de bare sidder helt perfekt. Derfor bruges der tid på at tegne dem op, så de får en flot farve og giver dit ansigt kant. 

Farvede bryn

Brynfarve er løsningen

Er du en af dem, som godt kan lide din bryn tegnet op, så de er mere tydeligere, så skal du overveje brynfarve. På den måde kan du nøjes med hver 4.-6. uge at farve dem – lige den farve du ønsker og den resterende tid, skal du ikke gøre noget ved dem. 

 

Sådan gør du

Vælger du at bruge en brynfarve, kan det virke overvældende i starten, i forhold til hvordan du skal gribe det hele an. Men det er faktisk ret nemt, og det bliver helt sikkert nemmere, for hver gang du prøver. Du køber blot den farve, som du synes, er flottest og blander den op med den anbefalede gel (Dette står altid skrevet på pakken, hvilken du skal bruge). 

 

Inden du påfører brynfarve på dine bryn, skal du blot sikre, at de er renset fra gammel makeup og fedt og efterfølgende tørret, så der ingen vand er. Så påfører du det (med hårene) på dine bryn, og lader det sidde i et vis antal minutter, alt efter mærke og farve. Det vil altid være instrukser med, som forklarer hvor længe, det anbefalede antal minutter er for en perfekt farvning.