Undgå fejl med online tidsregistrering

Der er rigtig mange personer verden over, der er ansat på timebasis. Her er det meget vigtigt, at der bliver indtastet det rigtige antal timer. Er timeantallet for lavt, er det et problem for den ansatte. Er det derimod for højt, er det et problem for virksomheden. Der sker dog ofte fejl på dette område, da mange virksomheder endnu ikke har smart tidsregistrering.  Læs med her og lær meget mere om, hvordan man smartest registrerer sine timer

VERDEN BLIVER MERE OG MERE ELEKTRONISK

Vi lever i en verden, hvor næsten alt foregår elektronisk. Der er næsten ingenting, som vi ikke bruger vores telefon eller computer til. De bruges nemlig både til skole, fritid og meget mere. I skolen er flere og flere bøger blevet til såkaldte e-bøger, hvor det bliver muligt at læse bøgerne online. Derudover skriver der også ofte noter, opgaver og andet på computeren. I fritiden bruges det til et hav af forskellige ting som fx kontakt med vennerne, sociale medier og spil. 

Den store udvikling i elektronikken er også begyndt at sætte sine spor på arbejdsmarkedet. Der er nemlig kommet rigtig mange nye og smarte systemer, der er med til at gøre hverdagen meget lettere for mange medarbejdere og chefer. 

Et eksempel på et af disse systemer kunne være online tidsregistrering. Som ordet indikerer, gør det det muligt at lave sin tidsregistrering både online og i en app. Så er man altså fri for, at der opstår fejl. 

Med den tidligere ordning med registrering på papir eller lignende, opstod der ofte fejl og misforståelser. Det kan være små fejl som en forkert løn, der er nemt at rette op på. Men det kunne også være folk, der havde smidt sin arbejdsplan væk og derfor ikke mødte op til deres vagt. Fysisk tidsregistrering og arbejdsplaner var altså med til at skabe problemer for begge parter. 

FÅ MULIGHEDEN FOR AT INDTASTE KØRSEL, MAD OG MERE MED ONLINE TIDSREGISTRERING

Disse systemer har også ofte flere forskellige funktioner. Systemet med online tidsregistrering tilbyder fx også rigtig mange andre funktioner end blot registrering af antal timer. Det bliver nemlig også muligt at indtaste fx kørsel, hvis man har et arbejde, hvor man kører meget. Derudover kan man også få muligheden for at indtaste frokost i appen, hvis der er fælles frokost eller lignende på arbejdspladsen. 

3 grunde til at få online tidsregistrering: 

  • Hav altid styr på løn og vagter
  • Undgå misforståelser og irriterende fejl
  • Indtast kørsel, mad og meget mere