Rens din hud med en bubble mask

Der er rigtig mange, der bøvler med uren hud eller problemer med huden generelt. Det kan være tørt hud i ansigtet, eksem, bumser eller lignende. Alt dette kan være til stor provokation, da det ofte kan klø eller lignende. Derudover føler mange også, at det er grimt. Dette er der heldigvis nogle produkter, der kan hjælpe med at løse. Det kan fx være en bubble mask. Læs med her og lær mere om hudpleje

SÅDAN FÅR DU EN RENERE HUD

Det kan altså være rigtig irriterende at have problemer med huden. Det kan for det første virke generende og irriterende, men mange synes også, at det er grimt. Hvis man gerne vil have en flot og ren hud, er der nogle forskellige tips, man kan følge. 

Først og fremmest bør man at drikke 2 liter vand om dagen. Dette bør man også gøre generelt, da det er sundt for kroppen at få en masse vand. Derudover bør man også motionere mindst 4 gange om ugen. Til sidst skal man også sørge for at få den rette søvn, gerne 8 timer hver dag. 

3 tips til at få en renere hud:

  • Drik 2 liter vand dagligt
  • Motioner 4 gange om ugen
  • Få den rette søvn

Virker dette ikke, kan man vælge at forsøge sig med forskellige produkter som fx en bubble mask.

Hvad er en bubble mask?

En bubble mask er en hurtigt virkende lermaske med forskelligt ler fra Amazonområdet. Der findes flere forskellige bubble mask, og de fleste indeholder adskillige beroligende planteekstrakter som fx aloe vera, granatæble og grøn te. Den har ekstremt gode og dybderensende evner, da den indeholder meget kaolin ler og hvidt ler. Efter brug af masken vil alle former for snavs og overskydende talg blive fjernet. 

Mange føler ofte at en bubble mask kan virke udtørrende, men dette er altså ikke tilfældet. Masken vil nemlig fugte og berolige din hud imens dybderenser din hud grundet de mange forskellige planteekstrakter, der modvirker irritation i huden. Imens de effektive ingredienser arbejder vil masken boble op. Masken skal blot sidde på huden i 1 minut. Efter dette kan du tage skylde masken og alt skidt med mere vil være væk. Du bliver altså efterladt med en helt ren hud efter blot et minut. En bubble mask kan anvendes af alle forskellige hudtyper. Den er dog særligt god og effektiv, hvis man har en fedtet og/eller uren hud. Det er svært at sige, hvor ofte man bør anvende den. Man siger dog, at man får de bedste resultater, hvis man bruger masken omkring 2-3 gange om ugen.