Få succesfuld betjening med nyt kassesystem!

Som udefrakommende kan det være svært at forstå vigtigheden af et kassesystem til restaurant og hvor altafgørende det er, at det spiller. Vi, som kunder, putter blot kortet på og engang imellem beder den os om putte kortet ind i og taste vores kode. Selv de få gange hvor det er tid til at sætte kortet i og trykke pinkoden, tager vi os selv i at blive lidt utålmodige og tænke, “Kan det virkelig passe?”. Så forestil dig lige vores reaktion, hvis kassesystemet i restauranten pludselig bøvler.

Nogle af de ting der er essentielle, når man kigger efter et kassesystem til sin restaurant er;

Hurtig betaling

Fra kunden lægger kortet på terminalen, til købet er gået igennem, må gerne gå stærkt. En ting det i hvert fald ikke må, er at gå for langsomt. Men det er ikke kun kunderne, der får en god oplevelse ud af det med et hurtigt system. Restauranten kan pludselig også spare tid, når betalingen går både hurtigt og problemfrit.

Minimum af fejl

Som vi nævnte lige før, så skal det være problemfrit. Det ikke nok, at det blot er hurtigt, når det virker. Det skal også være problemfrit. Betalinger skal gå igennem med det samme og kvitteringerne skal være til rådighed efterfølgende. Her er det vigtigt, at det kan fungere således, selvom at der den pågældende aften er travlt og der er mange betalinger, der skal igennem. Det må ikke være en hindring. F.eks tilbyder Shopbox et kassesystems løsning, hvor transaktionerne er 25% hurtigere sammenlignet med traditionelle systemer.

Take Away

Danmark har på det seneste set store stigninger indenfor takeaway. Det skyldes blandt andet, at det er vores eneste mulighed for at få mad udefra i disse dage. Tiderne er også bare anderledes og vi hygger derfor mere derhjemme. Som restaurant kan et kassesystem, som giver dig styringen af take away, være lønsom for jer. Det viser sig nemlig ofte, at har man tredjeparts leverings tjeneste til at stå for din take away, så ender de i nogle tilfælde med helt op til 30% af din indtjening på ordren. Tænk hvis det kunne laves om, så du fik de 30% direkte i lommen selv. Det kan det! Det kræver blot et opdateret Shopbox kassesystem til restaurant.

Vil du gerne se systemet an først, kan du få en demo og teste.